Villa vs. Benzema

Akşam Valencia-Real Madrid maçı var. Kaka sakat ve Ronaldo cezalı olunca İspanyol basınında Real için öne çıkan isim Benzema olmuş ancak forvetteki partneri Higuain bence çok daha formda ve şu an için Real’in en önemli silahı. David Villa seçimi ise sapına kadar doğru. Valencia demek Villa demek.

Real’in Kaka olsa da Ronaldo’suz oynadığı maçlarda ne kadar zorlandığını hatırlıyoruz. Xabi Alonso’nun da bir sakatlığı var ve oynayıp oynamayacağı son dakikada belli olacak. Valencia’daki en büyük eksik ise David Silva.

Valencia son haftalarda aldığı galibiyetlerle 3. sıraya kadar çıktı ve bu maçı kazanırlarsa Real Madrid ile puanları eşitliyorlar. Ligde ve Avrupa’da 15 maçtır kaybetmeyen bir Valencia var. Ancak deplasmanda daha iyi oynadıkları da bir gerçek.

Mestalla‘da oynanan Valencia-Real Madrid maçları her zaman büyük keyif vermiştir. Bol gollü bir maç olması çok muhtemel. Real’deki eksikler ve Valencia’nın formunu düşününce benim inceden favorim Valencia. Saat 23.00’da Ntvspor’da naklen kaçırmayın derim.

“Villa vs. Benzema” için 4 yorum

  1. AMUNT VALENCIA

    Barça’yı yenemedik, ki daha iyiydik bence. Real’i yeneriz diye umuyorum. Son günlerde Super Deporte ve somosche.com ‘dan çıkamadım resmen. Bekleniyor Real Madrid ya da ché deyimiyle Real Mierda.

  2. Şu adamları bir türlü tamı tamına kullanamadık. toplam 200 milyon Euro maliyetleri var. Sakatlıktan çıkamadılar bir türlü. 170 milyon euro bugün maçı evde izleyecek. Diğeri de kulübede olabilir her an..

Yorumlar kapatıldı.