footbaLLove 1 yaşında

Geçen sene bugün ilk postumuzu yazarak yayına başlamışız. 1. seneyi kutlamak için daha muhteşem bir gün olamazdı heralde. Ertesinde Pazartesi sendromu olmayan ve arka arkaya 3 derbinin olduğu bir pazar gününde 1. seneyi kutlamak herkese nasip olmaz:) Liverpool derbisi, Londra derbisi üzerine de kaymak niyetine El Clasico.

365 gün içinde yaklaşık 350.000 kişinin yolu footbaLLove’dan geçmiş. 2531 adet post yazmışız. 4127 adet yorum almışız. Yorumlar sayesinde buradan güzel arkadaşlıklar kazandık, yeri geldi hep beraber seviyeyi düşürmeden tartıştık. Bu 1 sene içinde değerli vaktini harcayıp bizi okuyan, yorum yapan yapmayan herkese binlerce teşekkürler.

Futbolu seviyoruz. Daha yazacak, paylaşacak, tartışacak ve isyan edecek çok şey var. Aynen devam!

“footbaLLove 1 yaşında” için 13 yorum

  1. Nice senelere… Ben takibe alalı çok olmadı gerçi ama keyifli bir blog, aynı şekilde devam etmesi dileğiyle…

  2. futbol bloglarının El Bulli’si burası. Tebrik ederim. Sizin mutfaktan her zaman lezzetli ve gözü okşayan yemekler çıkıyor. Bir yılda 2500 post da büyük emektir. Nice senelere.

  3. nice senelere.. bu güzel site aynen böyle devam etsin ..

  4. benim blog açmama ilham veren blog olan siz koko ve muzo yani nam-ı değer footballova teşekkürler ve de nice seneler..

  5. Tebrikler koko,muzo:) Alllah yazdıysa bozsun ayrılığınızı… Blog aleminin en iyi kardeşleri , aynen devam… Yol daha uzun.

Yorumlar kapatıldı.