Daniel Guiza’nın transfer hikayesi

Muhteşem!!!

Thanks to Haxx!

“Daniel Guiza’nın transfer hikayesi” için 10 yorum

  1. Budur işte:-) güiza’nın 90 dakikasının özeti…adamı nerfeden bulmuşlar Şükrü Saraçoğlu’na çıksa kimse o olmadığını farketmez

  2. Bir fenerli olarak hem ÇOK ÇOK komik buluyorum hemde bir yanda ağlamak istiyorum!!!

  3. Zaten burada vurgulanmak istenen, O videodaki Guiza’nın kaçırdığı trajik goller değil. Burada vurgulanan olay, son dakikada gelen, maça geç kalan yöneticinin bütün o kaçan facia golleri görmeyip son dakika, golü bitarafıyla atan Guiza’yı aha nasıl da attı, demek ki iş var deyip alması. O yüzden olay, Guiza benzeri arkadaşın acaip hareketlerinin komikliğinden çok yöneticilere gönderilen ince bir mesaj. Komik olan da bu zaten.

  4. peki ispanya da gol kralı olduğu zaman (sanıyorum 27 gol atmıştı penaltısız) bir sezon içinde o attığı tüm golleri bu şekilde mi attı_?beceriksiz-çok gol kaçırıyor ama bu şekildede olmaz yaani.

  5. @ erim, allah sni ne etmesin:)) olum snn bi slow motion uçan kafan war alkentte, hala unutamıorum. sen bu adama yetenekte 1000 basarsın kardeşimm..

  6. @ murat abi bende hırs azim istek hepsi vardı, hatta yetenekte vardı kimsenin yapamadıklarını yaptım boş kale kaçırmak,bikere kaçırdığım topu kim bulabilirdi :)slow motion kafa atmak gibi sakatlık olmasa kim bilir neler görcektiniz de işte şansızlık:)

  7. @ koko-muzo B’ler, en kısa zmnda erim’e de bir video istioruz.. fener santrafor arıomuş, neii eksik şu cocuuun, tutn bi elindenn:))))

  8. @Y_O_I

    Zafer Biryol da gol kralıydı Fener’e geldiğinde. 20 küsür gol atmıştı. Biz böyle adamlara klasik küçük takım golcüsü diyoruz. Fener’e gelince feleği şaştı. Tabi bir de eski takımında Arango denen bir ilah vardı 27 golün 20 küsürü onun asisti ile olmuş olabilir abartısız.

Yorumlar kapatıldı.