Haklı galibiyet Fenerbahçe’nin

Teknik taktik, o böyle oynadı şu şöyle yapmalıydı filan diye zırvalamayacağım. Fenerbahçe baştan sona maçı hak ederek 3-1 kazandı. Seri devam ediyor. 10 oldu. Böyle oynarsan 10 da olur 20 de olur. Alkışlarım ezeli rakibime.

Yanlız bir konu var. Kötüden örnek olmaz. Biz zamanında sahaya atmadık madde bırakmadık, 5 maç saha kapatma alıp kendimizi yaraladık. Bu gece Kadıköy’de hakemin kafası yarıldı, Keita’nın gözü çıkıyordu, Leo Franco’nun gözleri lazerle çizildi ve gazetecinin ensesi boş kalmadı. Buna ne ceza gelecek bilemiyorum ama muhtemel gelebilecek bir saha kapatma sonrası Fener o maçta puan kaybederse bugün kazanılan 3 puana yazık olmayacak mı? Bu yapılanlar kendinize zarar.

Hepimiz tarafız ama kendi tarafımıza zarar vermeye devam ediyoruz.

“Haklı galibiyet Fenerbahçe’nin” için 4 yorum

  1. leo franconun gözünün çizilmesi için gözleri olması lazım. o kdr sinirliimki, fbli taraftarların yaptıkları umurumda bile diil. sahada olmayan, olduu zmnlarda birbrlerine küfür eden, böle bi maçta oynamayıp 2. lig takımlarına şov yapan futbolcular warken, fb taraftarı ne yaparsa yapsın.. tmm biz sezona bakarız, şampiyonluk daha önemli bizim için, ama artk 10 senede bi kez adam gbi mücadele edin.. bi kere de karı kıyafetleriyle diil, gs formasıyla çıkın şu stada..

  2. Ya kaptan kimdir? Örnek insandır. Arkadaşlarının en zor anlarında imdadına koşan adamdır. Peki Arda örnek oluyormu? Evet oluyor: Kavgalarda en önde, şovlarda en önde. Fenerbahçe her türlü tahrik edeceği gün gibi belli, takım zaten gergin, stresli, seyirci hırçın. Se de çık arkadan itti diye it dalaşına gir, ondan sonra takımın konsantrasyonu da bozulur, maçın ateşi de yükselir, bunu bekleyen seyirci takımını daha da fazla desteklemeye başlar. Geçen seneki maçtaki kavgada da Arda bey ön sıralarda. Bunun dışında en son hangi maçta Ardanın adamakıllı oynadığını gördük? Topu alıyor pas vereceği yerde çalım atmaya kalkıyor oyunu bozuyor. Arda biran önce kendine gelmeli, eskiden oynadığı onu Arda yapan oyununa geri dönmeli.

  3. “Galatasaray’ın en etkili silahının Keita olacağını düşünüyorum. Artık iyice ağırlaşan Roberto Carlos’u madara edebilir”

    “Her serinin bir sonu vardır. 10 sene olmuş bitirin artık bu seriyi.”

    >>olmadı çocuklar.Belki bir 10 sene sonra…Belki…<<

Yorumlar kapatıldı.