Yılların tecrübesi Notts County’de

34 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Sol Campbell League 2 takımlarından Notts County ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 3 değil 4 değil tam 5 sene. Campbell 40’ına kadar oynayacak anlaşılan.

Geçtiğimiz aylarda Munto Finance adlı Arap sermayeli bir grup tarafından satın alınan Notts County takımın futbol şubesinin başına İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson‘u getirmişti. Eriksson’un Campbell’dan önceki bir diğer önemli transferi de Manchester City’den Kasper Schmeichel olmuştu.

“Yılların tecrübesi Notts County’de” için 4 yorum

  1. uzun vadede teknik kadroya gecirmeyi dusunduklerini soylemisler. O yuzden 5 yillik bir anlasma yapmislar. Her ne kadar Campbell sahada kalabildigim kadar kalacagim dese de ne kadar kalacagini zaman gosterecek

  2. FM’de en zevkli istir en asagidan takim alip cikarmak ama bu butce cheat oluyor. Ama farkimizda oyle kalsin, her baba yigidin harci degil bir Swansea efsanesi, bir Chesterfield efsanesi yazmak sayin Sven Goran Erikkson!

  3. Bi kaç yıl sonra Premier lige çıkar bunlar. Araplardan böyle bir hamle beklemiyordum doğrusu. Bi üst ligden başka bi takım alabilirlerdi.

Yorumlar kapatıldı.