Durun bakalım, bu ne acele?

Daha ikinci haftadayız. Amma coştunuz yahu. Hele bi durun bakalım; biraz top oynansın, takım gol yememeyi öğrensin, Elano kadroya girsin, Rijkaard rotasyonu biraz şaşırtsın, Kadıköy’e gelinsin, İnönü’ye, Trabzon’a gidilsin, yabancılar kışın Anadolu deplasmanlarına çıksın…

Armağan Ülkünç imzasıyla Taraf’ta 16.08.2009 tarihinde yayınlanan yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

“Durun bakalım, bu ne acele?” için 9 yorum

  1. bu patatesten sivası yenip “bu sene lig kopar demedi demeyin” dince aslnda “durun bakalm bu ne acele?” demek lazım 🙂

  2. Dedigin gibi “patatesten” Anadolu takimlarinin son birkac senedir gosterdikleri performans gorulmez, alisilageldigi uzere buyukler tepede kopar gider demek istemistim.

  3. arkadaslar yazı bir latifedir.zira spottaki “ligin bitimine 32 hafta kala” ibaresi, türk basınının artık kabak tadı veren klişelerine de bir gönderme içermektedir.anlatamamışsak affola.yoksa bir acelemiz yok.daha çok sular akacak çoook.

  4. cok gerginsiniz 🙂 hezeyani gorunce ben de direk gazete haber yapmis, hakkaten oha demistim. bosverin siz, fener cok tempolu, cok bomba… kopartir gidersiniz bu sene, sonra da bu postu afise eder rezil edersiniz yazarini.

  5. @tan yukaridaki yorumumu oku. kimin ligi kopardigini daha iyi anlarsin.

    latifedir, degildir. ligin ikinci haftasinda bir gazetede boyle baslik gorursem tasirim bloga. basinda hangi takim yazarsa yazsin.

  6. @Muzo
    Bence blog’a tasiyabilirsin, zira ilginc bir baslik. Ama bende Tan’in dedigine katiliyorum. Bu klasik basin yazilariiyla biraz kafa bulmus bir yazi. Sense ciidye alip, yazar’i fanatiklille suclar gibisin. Olaya fazla TARAF bakmissin 🙂

    Bence ligin bitmesine 32 hafta kala “Fenerbahce yada Galatasaray SAMPIY..!!!” basligi atabilirriz. Besiktas bu sene her iki takiminda gerisinde kalacak gibi gozukuyor. FB ve GS cok kaliteli. Hangisi iyi havayi yakalayip, takim kimyasini olustururusa bir adim one gecer.

Yorumlar kapatıldı.