Çok sert

2004’ün Ekim ayında Chelsea’de futbol oynarken yapılan doping testi sırasında kanında kokain bulunan futbolcusunu İngiliz ekip kovmuştu. Bu olayın ardından Juventus Mutu’yu bedavaya renklerine bağlamış 1.5 sene sonra da 10 milyon euroya Fiorentina’ya kakalamıştı.

Mutu’nun doping testinin sonucu nedeniyle Chelsea ile olan sözleşmesini ihlal etmesi üzerine, FIFA Uyuşmazlık Kurulu yıldız futbolcuyu 17.173.990 Euro para cezasına çarptırmıştı. Mutu 2008 Mayıs ayında bu karara itiraz için CAS’a başvurmuştu; fakat CAS da bu kararı aynen onadı ve Fiorentinalı futbolcu Adrian Mutu, Chelsea’ye 17 milyon Euro ödemek zorunda kaldı.

Mutu bu parayı nasıl öder? Bu saaten sonra ne kadar verimli top oynar? Belki Abramovich bi’ kıyak yapar…

“Çok sert” için 2 yorum

  1. […] Daha önce Mutu’nun doping testinin sonucu nedeniyle Chelsea ile olan sözleşmesini ihlal etmesi üzerine, FIFA Uyuşmazlık Kurulu yıldız futbolcuyu 17.173.990 Euro para cezasına çarptırtığından ve Mutu’nun 2008 Mayıs ayında bu karara itiraz için CAS’a başvurduğundan; fakat CAS’ın da bu kararı aynen onadığından ve Fiorentinalı futbolcu Adrian Mutu’nun, Chelsea’ye 17 milyon Euro ödemek zorunda kaldığından bahsetmiştim. […]

Yorumlar kapatıldı.