Piyangonun böylesi

Manchester City Adebayor için Arsenal’e 25 milyon pound teklif etmiş. Arsenal’de balıklama atlayarak teklifi hemen kabul etmiş. Şu anda Adebayor City’le görüşüyormuş ve haftalık 160.000 pound gibi bir rakama anlaşmak üzereymiş!

Manchester City’nin son yaptığı transferler için sonunda bu işi öğrendiler, doğru adamlar almaya başladılar demiştik ama yine saçmalamışlar bana göre. Hiç beğenmem bu Adebayor’u. Devamlı oyunu yavaşlatır, gereksiz top tutar ve bol bol gol kaçırır. Hele City’nin forvet hattında Santa Cruz, Robinho, Tevez, Bellamy ve Bojinov gibi adamlar varken overrated Adebayor’u nerelerine sokacaklarını da çok merak ediyorum.

Bu işe en çok Arsenal taraftarı sevinecek heralde. Bugüne kadar verim alamadıkları ve bir türlü sevemedikleri Adebayor’un satılması için kısa bir süre önce broşür bile hazırlamışlardı. Arsene Wenger ise bu transfer sonrası yapacağı hamleyi hazırlamıştır bile. Ama o da kesin gider şimdi Real Madrid’den bir diğer overrated Huntelaar‘ı alır…

“Piyangonun böylesi” için 2 yorum

  1. Adebayor’u da Hunte’yi de severim az çok biliyorsun yorumlardan ama bunca forveti napacaklar sanki:) Bu arada Hunte değilde fizikli bir pivot lazım Arsenal’e sanki.Touluse’lu Gignac olur mesela. Zaten Hunte’yi Valencia’ya almak lazım:)

Yorumlar kapatıldı.