Douglas Costa Manchester United yolunda

Şubat ayında bu çocuk hakkında yazmıştım. O zamanlar peşinde Real Madrid ve Barcelona’nın olduğu konuşuluyordu ancak şimdi durumlar farklı. Sir Alex Ferguson Gremio’da oynayan 18 yaşındaki Douglas Costa’yı İngiltere’ye getirmek için 7 milyon pound artı performans bonuslarını gözden çıkarmış.

Kanatlarda ve ortada oynayabilen aynı zamanda etkili frikikler kullanabilen genç futbolcu, Brezilya’nın yeni Ronaldinhosu olarak gösteriliyor. Costa transferinde bugüne kadarki en büyük sorun, genç futbolcunun sözleşmesinde yazan 21 milyon euroluk bonservis bedeliydi. Ancak The Guardian’ın haberine göre, finansal açıdan problemler yaşayan Gremio artık oyuncusunu satmaya daha niyetliymiş ve pazarlıklar başlamış.

Ronaldo’nun Madrid’e gidişinin ardından Luis Antonio Valencia, Michael Owen ve Gabriel Obertan gibi isimleri Old Trafford’a getiren Sir, bu çocuğu kaparsa yeni yıldızını bulmuş olur ve transferi kapatır. Ancak kafamdaki tek soru işareti, sadece 11 kere genç Milli olan Douglas Costa’ya nasıl çalışma izni alınacağı. Gerçi Sir teklifi yaptıysa bu problemin çözümünü de çoktan bulmuştur.

“Douglas Costa Manchester United yolunda” için bir yorum

  1. Müthiş bir çocuk manchester ronaldonun yerini iki sene içinde doldurur ve 5-6 yıl sonra yine milyon eurolara satar.

Yorumlar kapatıldı.