Uzun zamandır sesin çıkmıyordu senin

Serie A’nın sona ermesinden sonra uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Mourinho, yeni sezonun ilk basın toplantısında yine sağa sola gider yapmış.

Basın toplantısına Real Madrid’e sallayarak başlayan Jose; “Real’den bana ne. Bu sezon belki de karşılaşmayacağız bile. O kadar transfere rağmen korkulacak bir takım değiller” demiş. Daha sonra gazetecilerin ısrarla defansa takviye yapacak mısınız sorularına, “sorduğunuz sorular çok ibnece” diyen rahatsız Portekizli, toplantının en sonunda da Ancelotti‘ye gider yapmış; “Premier League’de ne yapacağından bana ne. O benim arkadaşım değil.”

Hakikaten kendine münhasır özel bir kişilik bu Mourinho.

“Uzun zamandır sesin çıkmıyordu senin” için 8 yorum

  1. Tam benim kafadan… Benle ilgiliyse sana ne??? Başkasıyla ilgiliyse bana ne ???
    Harika bir adam. Birgün kaybettikleri bir mac sonrası. Bir basın mensubunun ‘bugunkü kötü oyun hafta arasındaki CL macının verdiği yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir mi?’ sorusuna ‘Bizler değil haftata 100 pound için günde 16 saat çalışan aile reisi yorgun olur.’ cevabını veren büyük şahsiyet 😀

  2. Çevirinde hata var. Korkulacak takım değiller demedi aksine Real Madrid’in mükemmel oyunculardan kurulu bir dünya kulübü olduğu ve spotların üstlerinde olacağını söyledi. Fakat Real Madrid’den korkmuyorum dedi. Korkulacak takım değiller ile arada epey fark var.

  3. öle yada böle gene yardı bu adam benii yaa ama chelseadeyken daha bi tadından yenilmiyodu bu adam 😀

  4. Google translate ile italyancayi ingilizceye ingilizceyi de turkceye cevirince tam soylenen ortaya cikmamis olabilir ancak sizin dusuncenizin aksine arada epey fark oldugunu dusunmuyorum. Ama uyariniz icin tesekkur ederim..

  5. bu adamın türkiyeye gelmesini o kadar çok istiyorum ki. kime geldiği önemli değil. ne yapacağı ne kadar duracağını falan boşver. gelsin her basın toplantısında gazetecilere versin ayarı versin ayarı. bi teknik direktör görsünler.garibim skibbeye zikoya etmediklerini bıramıyorlardı sesleri çıkmıyor diye.

  6. Mükemmel bir adam yaa..Seria Ada sezon kapanmadan önce sanki müneccim gibi ne söylediyse oldu..Ancelotti chelseaye gidicek ferrari juvede kalıcak dedi..kendi işine bakan süper bi kişilik..o takıma gelecek sezon adam edip karşısına koyar realin..

  7. uğurcum google translate özellikle ispanyolca ve italyancadan türkçeye çevirirken baya saçmalıyor o yüzden her zaman ingilizce çeviyorum daha sonra kendim türkçeye…

Yorumlar kapatıldı.