Galatasaray sezonu açıyor

Ligi 5. bitiren ve Temmuz ayının 2. haftasında Europa Cup ön eleme maçı oynayacak olan Galatasaray önümüzdeki hafta Pazartesi günü sezonu açıyor. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre; 22 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da yapılacak antenmanla çalışmalar başlayacakmış. Milli futbolcular ise 25 Haziran Pazartesi günü çalışmalara katılacaklarmış. Yurtdışı kamp programı ise ilerleyen günlerde açıklanacakmış.

Daha dün AZ Alkmaar’ın Şampiyonlar ligine direk katılmasına rağmen sezonu açtığını ve ne acelesi olduğunu yazmıştım. 1 hafta sonra sezonu açacak olan Galatasaray’ın da pek farkı yok ama kendi düşen ağlamaz.

Bu arada Galatasaray’ın önümüzdeki sezon transferleriyle ilgili aldığım birkaç duyumu paylaşayım. Basında sürekli adı geçen Hamit Altıntop, en az bir sezon daha Bayern Münich’te kalmak istediğini söylemiş. Adı geçen diğer yıldız isimlerin yanı sıra Rijkaard iki tane adı duyulmamış genç Afrikalı’yı Galatasaray’a getirmek istiyormuş. İsimlerinin ne olduğunu öğrenemedim ancak sağ bek ve ön libero mevkilerinde oynuyorlarmış. West Ham’le sözleşmesi sonra eren 31 yaşındaki Lucas Neill’le de ciddi şekilde ilgileniliyormuş ancak yıllık istediği ücretin 2 milyon euronun üzerinde olması bu transferi zora sokmuş.

Basında çok ciddi şekilde yer almayan Servet’in transferiyse kimse için sürpriz olmasın. Rijkaard Servet’i o kadar da çok beğenmemiş ve iyi bir teklife satılabilir demiş. Rijkaard’ın Lincoln’le ilgili planı ise oldukça ilginç. Takıma 4-3-3 oynatmayı planlayan Rijkaard, Lincoln’ü sol tarafta kullanmayı düşünüyormuş. Çalışmaların ilk gününde Lincoln’le bir de görüşme yapacakmış Rijkaard. Tabii Paşam tatilden zamanından döner de antremana katılırsa…

“Galatasaray sezonu açıyor” için 3 yorum

Yorumlar kapatıldı.