Manchester United’ın hedefleri

3483624577_c43112d151

The Guardian Ronaldo’yu 80 milyon pounda Real Madrid’e satan Manchester United’ın gelen parayla yapabileceği olası transferleri kaleme almış.

Ribery; Ronaldo’nun yerini almak için en mantıklı seçim gibi gözükse de Real’in 50 milyon pounddan daha fazlasını teklif ederek alamadığı Fransız’ı Manchester’ın alması oldukça zor.

David Villa; Ronaldo’yu kaybetmek iki futbolcuyu birden kaybetmek gibi oldu Manchester için; hem kanat hem de golcü. Villa transferin gözde isimlerinden ama onu da Real kapacak sanki.

Aguero; Ferguson’un oyun sistemine uyabilecek bir oyuncu olsa da Atletico Madrid satmaya pek niyetli değil. Eğer satmaya karar verirlerse Chelsea ve Manchester City’yle kapışmak zorunda kalacaklar.

Douglas Costa; Ferguson’un yeni yıldızı olabilir. Kanatta, göbekte nereye koyarsan oynar, frikikleri de çok etkilidir. Gremiolu oyuncunun bonservisi 21 milyon pound.

Antonio Valencia; Wigan’da forma giyen ve uzun zamandır Ferguson’un takibinde olan Valencia, kanatta oynamasına rağmen bu sezon çok gol attı. Valencia’nın bonservisi 16 milyon pound civarında.

Benzema; Ferguson’un zaman zaman övdüğü Fransız’ın Manchester’a gelmesi oldukça zor. Lyon’un genç forveti satmaya pek niyeti yok.

Javier Pastore; Maradona’nın Huracan’da forma giyen yetenekli Arjantinli’yi Milli takıma çağırmaması oldukça eleştiriliyor. Manchester’a gelirse Milli takım yolu da açılır belki.

Nilmar; Bu sezonun en çok konuşulan genç Brezilyalısı Nilmaradona.

Bütün bu transfer hedefleri iyi, güzel, hoş ama Ronaldo’nun da ayrılmasından sonra Tevez’in takımda kalması için daha çok çaba harcamalılar bence.

“Manchester United’ın hedefleri” için 3 yorum

  1. emir “herkes bir guardiola peşinde” başlıklı yazımda az da olsa değinmiştim milan’a. orada yazdığım bir bölüm şöyleydi;

    Milan’ın kadrosunda Kaka, Pato ve Flamini gibi genç ve yetenekli isimler var ama altyapısının da bir Barcelona olmadığı da aşikar. Berlusconi ve Galliani işin sadece genç bir teknik adamla biteceğini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Tabii ki önümüzdeki sezon kadroyu güçlendirmek için transfere iyi para harcayacaklar ama aynı zamanda geleceği düşünerek altyapıya da para harcamaları şart. Tabii konu altyapı olunca iş sadece parayla bitmiyor, zaman en önemli kriter. Milan’ın zamana da çok ihtiyacı var.

    gerçi artık kaka da yok ama…

Yorumlar kapatıldı.