Juande Ramos’a teklif

2468471434_15bfc59f79

Basına sızmadan dün öğle saatlerinde duymuştum Juande Ramos’u… Adnan Polat dün Madrid’de teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Co Adriaanse ihtimali çok düşük hatta yok gibi. Ramos olmazsa Bülent‘le devam etmeyi ciddi anlamda düşünüyor Galatasaray yönetimi. Bu kadar bağıra bağıra teknik adam arayıp Bülent’e güvenmiyoruz mesajı verdikten sonra kaptanla yola devam etmek de ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.

Bu hafta sonuna kadar Galatasaray teknik direktör konusunda kesin bir açıklama yapacak ardından da transfere yönelecek. Leo Franco ve Mustafa Sarp zaten tamam. Ufuk Ceylan bitti bitecek. Bunların dışında hedefte ismi belli 4 Türk oyuncu var. Bunların ikisi solak, ikisi sağlak. Solakların biri 20 diğeri 21 yaşında. Yabancı konusunda, forvet için zamanında ağır sakatlık yaşamış bir isimle görüşülüyor. Van Nistelrooy değil. Listede ismi çok duyulmamış yetenekli genç yabancılar da var…

“Juande Ramos’a teklif” için 12 yorum

  1. Koko, ser verip sır verememişsin be hocam 🙂 Bülent Korkmazla ciddi cidd çalışmayı düşünülmesi inanılmaz. Hakkaten bu kadar teknik direktörle konuşup, anlaşılamazsa ve sonra bülent’e dönülüp hocam biz senle devam edicez denilirse; hem bülent’in hem de GS yönetiminin üzerinde acaip bir baskı olacak. Çok rahatsız edici bir durum. İnşallah adam akıllı bi antrenörle anlaşırlar. Juande Ramos’a da çok inanmıyorum. Biraz başarılı ama aynı zamanda da başarıya aç bir teknik direktör gerek.

  2. Betisli oliveira olmasın o ağır sakatlık yaşayan adam.Betis düştü diye bonservisi de elinde hem. Hiç gerek yok böyle şeylere Baros- Kewell-Meira ile çıtayı yükseltmiştir Galatasaray. En kötü ihtimal Kuranyi olsun olacaksa o da olmayacaksa Özgürcan kadroya girsin ama Oliveira olmasın.Hiç hazetmem kendisinden…

  3. beyler oliveira’nın bonservisi elinde diil. küme düşen zaragoza’dan bu oyuncuyu almak için 8.5 euro verdi. betis bundan aşağı para istemez. gelelim istediğimiz sakat oyuncuya; bndan 3 sene evvel psv’den çok isteyipte alamadığım şu an sevilla’nın oyuncusu olan Arune Kone. Bnm kulüp içi aldıım istihbarat bu yönden. Ve bonservisi oldukça makul olduu sölenio. eer sakatlııı problem diiilse çok iişş yapar.

  4. kone de değil, oliveira da değil… bu arada özgürcan konusunda birşey söylemek istiyorum. yanlış bilmiyorsam sakarya’da kiralık oynuyordu ve baya da bir gol atmış ama bir kaç hafta önce genclerbirliği maçında tribünde yakından gördüm kendisini ve oldukça kilolu geldi bana.

  5. Sol ayaklı isimlerden birisi kesinlikle İsmail Koybası… Bonservissiz, alt yapidan çıkma başarılı Ferhat’ın alınmaması için tek mantıklı cevap bu çünkü…. Antep yerel medyası da bununla ilgili haberdar durumda zaten… 2 . isim de umarım Murat Ceylan’dır ama Gaziantep’in oyuncu satmayacağını duymuştuk….
    Sol bek transferine kesin gözüyle bakıyorum… Bu durumda Alparslan’ın durumu ne olucak bu konuda haberin var mı? Takasta kullanilma durumu, kiralik veya takimda kalma durumu var mi kendisinin?

    Gelelim diğer olası Türk oyuncu transferlerine… Basın altıntop kardeşler dese de fazla inanmıyorum bu konuya…Zaten Hamit alınmıcaksa Halil’i almaya gerek yok… Bana Halit Hamit’i kandırmıak ve olası Lincoln takasında kulanılmal için isteniyor gibi geliyor… Türkiye’den bonservisler çok yükselmiş olsa da Eren Güngör, Özer Hurmacı, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım ciddi derecede kaliteli isimler… Bonservissiz Bekir İrtegün’de mantıklı duruyor… Tabi bu isimlerin ederleri çok fazla ve klüpleri satma taraftarı değil…Sanırrım yönetimin listesinde Orhan Şam ismi de var…

    Forvet konusundaki düşüncem ise bu ismin Cisse ya da Saha olduğu umarım yanılmam… Fakat bonservis verilecek bir yabancı yerine olası 4-2-3-1 taktiğinde yedek beklemeyi sorun etmeyecek Sercan Yıldırım tercihim olur benim…

    Son olarak genç yabancı konusunu yönetim 6+2 içim mi düşünüyor? Bir ara genç Rumen bir 10 numara ismi geçiyordu… G.Birliğinden Troisi +2 İçin güzel bir tercih olabilirdi….

  6. bu post tam fanatik fotomac gibi olmus herkes biseyler atip tutuyo 🙂

  7. yalan olmayan bişey sanırım, az önce bülent korkmaz kovulmuş. 3 senede 5. hoca gtti.(Gerets-Kalli-Cevat-Skibbe-Bülent)
    ne zmn bu kulüp bir şirket gbi yönetilecek?

  8. Az önce kulüpten Bülent Korkmaz’ın istifasının kabul edildiği açıklanmış bu da yurtdışında gelişmeler var demek…

    @ Murat Akyol; açıkçası ben Kone’yi duymadım ama umarım dediğin gibidir ben beğenirim Kone’yi.

    @Murad Yıldız; İsmail ismi doğru ama Murat Ceylan’la ilgili bir bilgim yok. Alpaslan’ı kiralık gönderip pişmesini ve güçlenmesini istiyorlar. Bahsettiğin kaliteli Türk isimlere katılıyorum. Aralarından da en çok Eren Güngör’ü beğeniyorum ama Kayseri yönetimi Mehmet Topuz’la aynı sezonda Eren’i de satmaz diye düşünüyorum. Bu arada Sercan değeri için 7 milyon lafları konuşuluyor etrafta, tamam iyi oyuncu da 7 milyon eder mi bilemiyorum. Genç yabancı konusunda bugüne kadar hiç duymaduğım bir isim geldi kulağıma, araştırmaya kalktığımda sadece nerede ve hangi mekiide oynadığını bulabildim. Kendisi veya geleceği hakkında bir yazı ya da bilgi edinemedim ama 90 doğumlu olduğunu söyleyebilirim.

  9. bn ciddi bi kaynaktan hbr aldım kulüp içi kone ile ilgili..
    mehmet topala 110 milton euro veren warmış, satıp topuz,ceylan ve özer hurmacıyı alırım bn olsam.

  10. Bilgiler için sağol,
    Genç yabancı konusunda forumlarda rumen bir çift yönlü oynayabilen bir rumen ismi geçiyordu…
    Her ne kadar yanlışları olsa da ben yönetimi çok beğeniyorum… Transfer konusunda da madden çökmüş de olsak hiçbir klubün gerisinde kalmayacağımıza eminim …

Yorumlar kapatıldı.