Pazartesi Leonardo

ancelo18

La Gazzetta Dello Sport ve Marca‘ya göre önümüzdeki sezon için yeni bir yapılanmaya gidecek olan Milan’nın yeni sezon teknik direktörü büyük olasılıkla eski futbolcu Leonardo olacakmış.

39 yaşında olan ve 4 sezon Milan forması giyen Leonardo şu an kulüpte teknik danışman olarak görev yapıyor. Kulüp başkanı Berlusconi, Milan’ın içinden gelen ve camiayı iyi tanıyan birini takımın başına geçirmek istiyormuş. Leonardo’nun yeni teknik direktör olduğu açıklaması da Pazartesi günü yapılacakmış.

Leonardo’yu futbolcuyken severdim ama aklımda hep Dünya kupasında rakibine attığı sağlam dirsekle kalmıştır. Leonardo’nun yanına bu sezon futbolu bırakacak olan Maldini‘yi de koyarlar, al sana aslan gibi teknik ekip. Ancak teknik ekiple başlayan bu gençleşme operasyonu takımla devam etmeli. Neredeyse Kaka ve Pato dışında 20’li yaşlarda futbolcu yok.

Bu arada Milan Ancelotti‘yi Pazartesi günü kapının önüne koyarsa Madrid’e mi gider yoksa Londra’ya mı hep beraber göreceğiz. Ben olsam halı saha takımıma bile teknik adam yapmam ama millet beğeniyor.

“Pazartesi Leonardo” için bir yorum

  1. bu guardiola herkesin başına iş açtı iyimi. (bknz:bülent abi, bknz :leonardo) sıradakiler kim bakalım

Yorumlar kapatıldı.