Nedir Galatasaray’ın bu sakatlıklardan çektiği?

Az önce PCLion FC’de okudum. Yunanistan’a karşı oynanılan U19 milli takımı karşılaşmasında Semih Kaya yine çapraz bağlarını koparmış. Semih daha önce de çapraz bağları koparmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Hakikaten çok üzüldüm. Genç yaşta üst üste böyle ağır sakatlıklar yaşamak gerçekten büyük şanssızlık. Önümüzdeki yıllar için Semih’ten büyük beklentilerim vardı. Umarım en kısa zamanda, en sağlıklı şekilde kariyerine kaldığı yerden devam eder ama diz sakatlığı lanet birşeydir. Yer etti mi ömür boyu hissettirir ben buradayım diye… Tecrübeyle sabittir.

“Nedir Galatasaray’ın bu sakatlıklardan çektiği?” için 3 yorum

  1. Pc Lİon’dan alıntı

    Ek Bilgi: Az önce takıma yakın bir arkadaşla konuştum, daha durumu belli değilmiş. Maçlarda oynayamayacağı kesin ama etrafta dolaşan bağlarının koptuğu bilgisi tam doğru değil. Esneme ihtimali üstünde duruluyormuş daha çok ama esas tanı MR’dan sonra konulacakmış. Kısmen sevindirici bir haber diyebiliriz bunun için, en azından korktuğumuz kadar büyük bir sakatlık olmama ihtimali var…

  2. Kotumserim cunku yasadigim icin isin nereye gidecegini tahmin edebiliyorum…

    1- Eger ilk seferinde ACL’i kopardi ise , ve ikincide de kopardi ise bence Semih’in sahalara geri donmesi cok cok zor. Donmemeli…
    2- Esneme kopmadan daha menem bir seydir, cunku bu sefer oynamaya devam ederse meniscusunun buyuk derecede hasar gorme durumu var. Daha kotu, bir-iki senede futbol hayati biter.

    Maalesef, Semih’in durumu her acidan hic ic acici gozukmuyor. Cok cok uzuldum…

    Asy

Yorumlar kapatıldı.