Sen ne yalancı bi adamsın arkadaş!

2582152785_cb81a741cd

Volkan Demirel, “Şu anda gerçekten hayretler içindeyim. Neden ceza kuruluna sevk edildiğimi de tam olarak anlayabilmiş değilim. Ben Pazar günkü maçta hiçbir olayın içinde olmadım, bir kışkırtıcı harekette de bulunmadım. Bu nedenle şaşkınım” dedi. Volkan Demirel, basında yer alan ve altında Galatasaray seyircisine edep yerlerini işaret ettiği şeklinde yorumlar yazılan ve söylenen görüntülerle ilgili olarak ise, “Sanırım ceza kuruluna sevk edilmeme sebep olan da bu görüntüler. Ancak ben hiçbir zaman rakip takım seyircisini tahrik etmedim. Böyle bir düşünce içinde hiçbir zaman olmadım. Kasığımdan sakatlandığımı ve aylardır o bölgeden ağrı çektiğimi herkes biliyor. Tüm o olaylar yaşanırken benim bu şekilde bir tahrik yaptığım nasıl düşünülebilir. Eğer bu görüntüler nedeniyle ceza kuruluna sevk edildiysem, bu hem bana, hem de Takımıma büyük bir haksızlık. Ben, Milli maçlara da kasık ağrısıyla çıktım. Bunu Milli Takım doktorları da biliyor. Elimde MR’larım var. Hala o bölgeden aynı acıları yaşıyorum” diye konuştu.

Sütten çıkmış ak kaşık!

“Sen ne yalancı bi adamsın arkadaş!” için 19 yorum

  1. Kapalı üst tribününün sol tarafından yani tam ters açıdan kavgayı anlamaya çalışırken, gözümün önünde, ilk önce etrafına bakıp hakemlerin olmadığının farkedip tribüne doğru tombala çeken, daha sonra kale arkası kamerasını farkedip, işi ‘KASIK AĞRISINA’ çeviren bi adamıın böle bi açıklama yapması, hele ki maçtan hemen sonra ben DELİKANLIYIM diyen Volkan’ın lisansının yırtılmamasına anlam veremiyorum. Bu adamın Türkiye Milli Takım’ının kalecisi oldduğunu hatırladıkça amansız mı olmalıyım..

  2. Maçtan sonra delikanlı muabbeti yapıyor bir de… Delikanlı ol yaptığının arkasında dur bir kere. Kıvırma!

  3. şerefsiz herif bu sene küfürlü tezahürata katılmadım, geldi resmen insanı zıwanadan çıkardı. Demekki Milli Takım’a kaleci olmak için oranı buranı avuçlaman lazım.. Ben bile 10 sıra aşağı atlamışım sinirden öndekiler nsl dursun..

  4. Dünya üzerinde 1 yıl içinde 4 kere kırmızı kart yiyen başka kaleci varmıdır bilmiyorum, hala masum ayağına yatıyor ya utanmadan ben daha ne diyim…

    Ayrıca şu hareketin Nouma’nın yaptığından ne farkı var anlamıyorum, ona gelince linç kampanyası başlatanlar şimdi kafalarını kuma sokmuşlar 3 maymunu oynuyorlar…

  5. volkan türk milli takımı kalecisi ben ise bundan böle alman milli takımı sempatizanıyım. gevura kızıp abdest bozuyorum. kesinlikle fenerden gönderilmesin. 20 yıllık mukavele imzalasın o 20 yılı bitirsin hemen akabinde teknik direktör olsun. arogonesin yaşına kadar da çalıştırsın ki fenere nefretim bu hareketi yüzünden gönderilmesiyle sekteye uğramasın sevimlilik uyandırmasın fener antiliğim.

  6. biraz da fenerliler yorum yapsın abi volkanın bu durumuna. kız arkadaşı, kardeşi, ailesi ile kapalıda maçı izlemiş olmaları ihtimalini düşünerek beraberce.

  7. Valla Fener’lilerin yorum yapmasına gerek yok.. Siz çok güzel körler-sağırlar birbirini ağırlar modunda birbirinizi gazlıyorsunuz.. Devam edin bence..

  8. fiyakalı kafiyeli laflar elbetteki hoş gibi durur çoğu zaman yapılanca tabi ki. volkanın bu hareketi bir taraftar topluluğuna yapılmışlığı çoktan geçti. futbol taraftarlığı ayrı bir kavram artık şu olaya. beyinlerin bunu düşünmesi gerekirken sen hala taraftarlıktan bahsedebiliyorsun bununla bağlantılı yorumlar yapabiliyorsun. bir taraftar gibi değilde aklı selim bir yetişkin gibi yorum yap.

  9. İlk yorumunu bir daha okudum da, bir taraftar gibi değil gerçekten aklı selim bir yetişkin gibi yorum yazmışsın…

    “futbol taraftarlığı ayrı bir kavram artık şu olaya. beyinlerin bunu düşünmesi gerekirken sen hala taraftarlıktan bahsedebiliyorsun bununla bağlantılı yorumlar yapabiliyorsun.”

    Sonra bana bunu yazıyorsun..Ben burda oturup da sana Volkan’ı savunmam. E Arda da bunu yaptı diye bir laf da duyamazsın benden. Senin böyle bir tartışma istediğin “fenerliler de bişey söylesin” demenden belli. Kusura bakma aradığın ortamın burası olduğunu sanmıyorum, aradığın kişi de ben değilim..

  10. volkan’in savunulacak bir tarafi yok, hatta zittirsin gitsin fener’den.. ayar oluyorum kendisine zaten de arda kadikoy’de tribune elleriyle cembere alma hareketi yapip hepinizi mikerim derken de ayni seyleri dusunuyor muydunuz beyler?

  11. Arda’nın da Volkan’ın da yaptığı hareketlerin savunulacak bir tarafı yok. Ama senin de karşılaştırdığın şeylere bak… Bi çok rakip futbolcu rakip tribünlere el kol yapıyor. Doğru mu? Tabii ki değil. Mesela son maç Roberto Carlos kapalı tribünü 50 saat faulü kullanmayıp tahrik etti üstüne bir de parmağıyla hareket yaptı… Volkan yaptığıyla bir mi?

  12. Burda kimse Volkan’ı savunmuyor zaten KoKo. Gerek yok bence bu tartışmanın uzamasına.. Boşverin bunları, CL konuşalım EPL konuşalım 🙂

  13. lig tv ye giriyorum volkan videosunda yorumları yapanların 3 te 1 i (fb li olarak düşündüğüm) volkanın yüzündeki acı ifadelerden dem vurarak kasti yapmadığını düşündüğü beyanatını veriyor, sırf kendi takımlarının kalecisi diye taraf milliyetçiliği yapıyorlar.. benim kasteddiğim mevzubahis durum bu. nasıl olurda taraflı hallerini bir kenara bırakıp ta konuşamazlara getirmeye çalışıyorum ve bu terbiyesizliğin bir taraf kitlesine yapğılmadığını çakmanı istiyorum sevgili dinçer. sen ise birbirinize gaz veriyorsunuz gibisinden trübün ağzı yapıyorsun. öyle yazdıklarımdan bir kaç örneklemeler verip iliştirme. senden çok daha malzeme çıkar. volkanı eleştirmek gerektiği burdaki konu. ve sende bunu yapıyorsun zaten. derdim yapmayanlara ve subjektif bakamayanlara. soccer konuşalımda bunlarıda geçmeyelim

  14. Lig tv sitesindeki adamla benim futbola bakışım farklı, zaten bu yüzden ben sana Volkan’ı savunmuyorum. İlk yorumumda eleştirdiğim nokta, burda yapılan yorumların lig tv sitesinde yapılan yorumlardan pek farklı olmamasıydı.

    Tribün ağzı, malzeme çıkarma fln bunlara hiç girmiyorum.. Boşu boşuna konu uzamasın..

  15. Volkan gerçekten çok acı çekiyor ben biliyorum, o benim arkadaşım, yes it is…

Yorumlar kapatıldı.