Bizimkiler kokoreççi, Ronaldo modacı

cr77thumbnail1

Manchester United‘ın Portekizli yıldızı Ronaldo, Lisbon’da CR7 markası adı altında yeni bir moda dükkanı açmış. Daha önce aynı isimle Maderia adalarında dükkan açıp kız kardeşine hediye etmişti kendisi. Ronaldo, resmi internet sitesinde Paris, Milan, Madrid, London, Berlin, Prague, Tokyo ve Los Angeles’da da dükkanlar açmayı planladığını söylemiş. İşi iyice büyütecek anlaşılan.

Önümüzdeki sezon Real Madrid‘e transferini konuşan İspanyollar, konu ile ilgili dedikodulara hemen başlamış ve Madrid’de açacağı dükkanın adı CR9 olacak diye atıp tutmaya başlamışlar. 7 numaranın Real’in yaşayan efsanesi Raul‘da olduğunu hatırlatalım.

Bizimkilerde futboldan kazandıkları paraları geleceklerini düşünerek değişik sektörlere yatırıyorlar. En son bir futbolcumuzun kokoreççi açtığını duymuştum ama kim hatırlamıyorum. Başlıktan kimse alınmasın herkes kendi parasını en iyi şekilde nasıl değerlendireceği kendi bilir tabii.

Kokoreç de severim hea… Nereye açtılar acaba?

“Bizimkiler kokoreççi, Ronaldo modacı” için 3 yorum

  1. hadi bizimkileri anlarımda bu CR7’nin ne gibi bir gelecek kaygısı olabilirki?
    “7” sülalesinin, “7” sülalesine yetecek kadar kazanıyor, kazanmaya da devam edecek zaten.
    futbolu bırak git bir adaya yerleş ömür boyu yaşa orda ne işin var modayla dükkanla ..

  2. Murat Hacıoğlu
    Hatta Kocaelispor bir ara sponsor bulamamıştı da bu kokoreç dükkanının reklamı ile sahaya çıkmıştı sanırsam

  3. […] de Brezilya’ya top oynamaya gittin sanıyorduk meğer gözün modadaymış. CR7‘ye mi özendin nedir? .gallery { margin: auto; } .gallery-item { float: left; margin-top: […]

Yorumlar kapatıldı.