Sıkmayın Alex’imin canını

2008-07-04_aragonesamandirabasin3

Bildiğiniz üzere sezon sonunda Alex’in sözleşmesi bitiyor ve hala klüp ile anlaşabilmiş değil. Aziz Başkan ve havarileri ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Alex’in kendi websitesine yazdığı son yazıdan bir alıntı:

Dört yıldır bu kulübün futbolcusuyum ve sadece dört defa sakatlandım ve hiçbiri de ciddi sakatlıklar değildi. Benim saha içinde ki çalışmam da her zaman iyiydi. Herkese saygı duyuyorum ve herkesin de bana saygı duyduğuna inanıyorum. Ama şu ana kadar kulüple yaptığımız görüşmeler sonrasında bende bazı şüpheler uyandı ve bundan dolayı rahatsız oldum. Hele bir de bunca zaman Fenerbahçe forması giymiş ve kulüp için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmama rağmen hala bu şüpheleri gideremedim.

O zaman Zico ile birlikte gönderselerdi Alex’i… Tam olurdu o zaman. Dede’nin İspanya Millli Takımı’nı toptan transfer etmeyi mi planlıyorlar, nedir? Bir türlü anlayamadım gitti.

İbret olsun diye Alex’in Fenerbahçe’ye geldiğinden beri oynadığı futbolun belgesi:

alexdesouzaistatistik

“Sıkmayın Alex’imin canını” için 6 yorum

  1. 4-5? Bu rakamlari yakalayabilmis baska oyuncu var mi bildigin? Sadece istatistik olarak diyorum yoksa sonsuz Hagi-Alex karsilastirmalarina girmeye hic niyetim yok.

  2. ayni fikirdeyim elif. hatta beckenbauer bayern munich icin, begiristain barcelona icin ne olduysa, alex de souza da fenerbahce icin o olsun istiyorum.

  3. inşallah ya..gerçekten kötü oldum okuyunca.bu olaydan haberim vardı ama ne yazıldığını bilmiyordum:(
    zaten Alex bizim gönlümüzün kralı.pierre van hooijdonk neyse yıllar sonrada Alex bizim için öyle olacaktır eminim..
    son haftalarda zaten küsmüş gibiydi,sanki oynamak içinden gelmiyordu..belki de bir mesajdı:(
    inşallah yanılırız ve “iyi ki kaldın Alex” deriz:)

Yorumlar kapatıldı.