footbaLLove podcast 12 – köstebek

Bu hafta La Liga, El Clasico ve Madrid’deki köstebek ile başladık. Üzerine bol bol Premier Lig konuştuktan sonra, Serie A ve evimizin ligi ile tamamladık.

[display_podcast]

“footbaLLove podcast 12 – köstebek” için 14 yorum

  1. “Abi arkasinda Xav ile Iniesta var ya ondan oluyor..” diye bana bir tas gelmis..

    Kokocum, Barcelona’daki istatistiklerini masallah hepsini ezbere biliyorsun da, bir de Xavi’siz ve Iniesta’siz Arjantin’deki istatistiklerini bize bi iletiversen. Barcelona’da su kadar gol atmis, bu kadar hat-trick yapmis tamam da, bu adam 7-8 senedir Arjantin’de de oynuyor. 2 Dunya Kupasi, 2 Copa America oynamis, diger eleme maclari da cabasi. Oradaki istatistikleri de alalim senden.

    Xavi – Iniesta’siz tirt Messi. Messi’siz Xavi ve Iniesta ise Dunya Sampiyonu. Bu boyle biline.

  2. @Genco; Özellikle birisine taş atmadım. Bu fikri savunan bir cok insan var, çok yakın hergün gördüğüm arkadaşlarım var, ben aynı fikirde değilim. Tartışmanın da sonunun geleceğinin ve sonunda aynı fikirde anlaşılabileceğini düşünmüyorum açıkcası…

  3. Peki diyelim ki, Messi -salliyorum- Liverpool’a, Manchester United’a, Juventus’a, Bayern Munih’e gitse bu Barcelona’da ulasabildigi istatistiklerin yarisina ulasabilir mi sence?

    Bence dunya’nin en iyi iki futbolcusu ne Messi, ne Ronaldo. Bence 1. Xavi ve 2. Iniesta, sonra 3. olarak bu oyunculardan bir tanesi gelir.

  4. yanlış var, barcelona formasıyla 14 hat trick’i var. lig’de ise 10 oldu.

  5. @ppl; heh diyorum ben de az geliyor kulağa diye 🙂 eyvallah sağolasın düzeltme için…

  6. @azzu iphone’un icinden itunes store uygulamasini acip footballove diye arama yaparsan bizim podcast cikar karsina. oradan indirip dinleyebilirsin. ancak itunes store 24 saatte bir kere guncelleme yaptigi icin biraz gecikmeli geliyor oraya. su an en guncel olani gecen haftaki.

    ayrica iphone’unu senkronize ettigin bilgisayardaki itunes’dan podcastlere bizi eklersen otomatik indirir her bolumu. telefonun ile otomatik senkronize etmesini de saglayabilirsin.

    su linkte detayli bir anlatim var istersen

  7. @Genco; halamin biyiklari olsaydi amcam olurdu tartismasiyla baslamayalim ne olur bak tartismanin sonunun gelecegine inanmiyorum 🙂 Hakli oldugun noktalar var, hakli oldugum noktalar var. Fikir bu iste, herkesin bakisi, gorusu ayni olsaydi bu futboldan bu kadar zevk almazdik zaten…

  8. Hocam yine çok iyi tebrikler. O bu değilde bi gün buluşsakta bloga tarih grafiği, sag altta bi sonraki solda bi öncekı yazıyınasıl koyuyoruz falan öğretsen süper olacak 🙂

  9. Her programının sonunda ‘haftanın şarkısını’paylaşır mısınız?

Yorumlar kapatıldı.