Fanatiksiniz ama…

Geçen gün twitterdan yeni Nike Fransa forması hakkında konuşurken 5 Şubat’ta satışa çıkacağını yazmıştım. Tribündergi de yanlış anlayıp Nike Galatasaray formasının 5 Şubat’ta çıkacağını tweet etti. Ancak daha sonra Tribündergi bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek 5 Şubat’ta satışa çıkan formanın Fransa olduğunu tweet etti ve yanlış düzeltildi.

Anlık gelişen bu twitter karışıklığı bizleri yakından takip eden Fanatik’in de dikkatini çekmiş ama yanlış anlaşılmayı çözemeyip bunu haber yapmışlar… Diyorlar ki Galatasaray’ın yeni Nike forması 5 Şubat’ta çıkıyor. Taraftarla dalga mı geçiyorsunuz ve bizleri ne kadar da yakından takip ediyorsunuz! Takip ettiğinizi zaten biliyoruz da bari doğru takip edin arkadaş…

Haber şurada. Yakında kaldırabilirler screen shot’ı yukarıda…

Edit: Fanatik takibe devam ediyor haber bir anda şu şekilde değişivermiş…

“Fanatiksiniz ama…” için 12 yorum

  1. @Alain Koza; hiçbir yer için çalışmıyorum bir tek misli.com’da yazı yazıyorum o da keyif için… Nike forma konusunda da bilgi edinirsem ki peşindeyim elbet paylaşacağım.

  2. Sizin öncelikle paylaştığınız tüm videoları ligtv,fanatik vb. sitelerin hemen akabinde aksatmadan paylaştığı çok açık.. tabii oralarda çalışmıyorsanız? Haber olayi da cok sasirtmadi. Internet gazeteciliği pek yaygın.
    Bunun dışında Nike ile ilişkileriniz FR formasını hediye etmelerini sağlayacak kadar ilerde ise GS ile anlaşma durumu hakkında sorun teşkil etmeyince bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
    Aslında önce Nike’in izlemek istediği yolu sorsanız müşteri kaygısıyla ilk önce GS hemen ardından FB,BJK şeklinde olacak ise yukarıdaki soruyu da sormanıza gerek yok:)

  3. hahaha resmen fanatik binbir takla atmış haberi kaldırmayıp düzenlemek adına 😀

  4. Komedi. Daha önce buradan haber alınıp aynı şekilde haber yapılmıştı ama bu tam sazanlık olmuş.

  5. bu adamlar bu işten para kazanıyorlar ya hiçbişey demiyorum ciddiyet sıfır dogruluk gercekcılık payı sıfır arakla onuda yanlış yap..,

Yorumlar kapatıldı.