Türk Telekom Arena’ya engelli girişi

Bugün bir okuyucumuzdan aldığım e-mail üzerine bu yazıyı yazıyorum. Hassas ve çok önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Konu hakkında benim de bir bilgim yok o yüzden belki diğer takipçilerimizden bir fikir alabiliriz dedim.

Arkadaşımız TT Arena’nın açıldığı gün engelli kardeşlerimiz için giriş olanağı olup olmadığını merak ediyor. Konu hakkında Galatasaray kulübünü aradığını ancak kimsenin bir bilgisi olmadığını söylüyor.

Muhtemelen açılış dahil her maç için böyle bir olanak vardır. Stadın fotoğraflarında da yerler gözüküyor zaten. Bu kadar üst düzey bir stad yapıp bu kadar önemli bir konuyu atlamamışlardır ama nasıl ve nereden girişler yapılıyor? Ya da kiminle bağlantıya geçmek lazımdır?

Bir bilen ya da fikri olan varsa lütfen yorumlar kısmında belirtsin engelli arkadaşlarımız kapıda kalmasın. Şimdiden teşekkürler.

“Türk Telekom Arena’ya engelli girişi” için 8 yorum

  1. Peki bu engelliler bedava girebiliyormu acaba? Annem ve babam işitme engelli. Onları götürmek istiyorum, bedava değilse bilette indirim yaparlar umarım.

  2. TT Arena’da tribünlerin girişinde engelli arkadaşlarımız için turnikeler var. Bu alandan girerek, kendilerine ait bölgelere gidebilecekler.

  3. Stad içinde merdiven inip çıkmayacaklarmış.

    Mesela E blok tarafından, vip kapısından girip direk, düzayak kendilerine ayrılan yerlere geçeceklermiş.

  4. stad içinde merdiven inip çıkmayacaklar.
    mesela E blok tarafından,vip kapısından girip direk,düzayak kendilerine ayrılan yerlere geçecekler…

    böyle bir yorum var gsfans sitesinden.ne kadar açıklayıcı olur bilemem ama en azından engelliler için bir giriş yapıldığını öğrendik

  5. ilginenen ve bilgilendiren herkeze teşekkür edererim…dünya basketbol şampiyonasında sinirlenip gitmemiştim,federasyon dahil kimse bilgi verememişti,endişelendim doğal olarak…

  6. Koray en acıklayıcı ve tatmın edıcı bılgıyı ben verıyım, stadın 4trıbununde de engellı taraftarlarımız ıcın yerler var. Buraların basvurusu her mac oncesınde klube yapılmak sartıyla taraftlara verılıcek.Her engellı vatandasımız otomatık olarak yanında bır refakatcı getırme hakkına da sahıp. Sezonluk olarak bu koltuklar satılmıyor, mac mac basvuru lazım. Gırıs cıkıs ıcın ıse asansorler var vıp katları ıcın o asansorlerı engellı vatandaslarımz da kullanıcak. Gırıs cıkıslar suan hala yapım asamısında tam bıtmıs degıl bu yuzden tam bılgı verılemıyor,sureklı bı degısım soz konusu ama kesınlıkle bır calısma var. 1-2 hafta gecsın tam olarak netlesınce bende buraya yazarım.

  7. Tam bilgi vereyim diye girmistim SInan yazmis, tabii ki onun bilgisi daha updatedtir.

  8. Benim babamın engelli kartı var ama bedensel engelli değil.Bu kart başvuru veya giriş için yeterli oluyor mu?

Yorumlar kapatıldı.