Niang geldi, Fener coştu

Spor Toto Süper Lig’in ilk Pazar günü Fenerbahçe’ye iyi geldi. Gündüz yeni transferi Niang İstanbul’a ayak bastı. Akşam ise Medical Park Antalyaspor’u harika futbol ile 4-0 geçti.

Öncelikle artık Guiza ile uğraşmayacağımıza ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Uzun yıllar sonra kadromuzda topla dikine süratli bir şekilde kaleye inebilecek, ayakta kalabilecek ve şut atabilecek kaliteli bir forvet olacağı için çok heyecanlıyım. Bu akşam Semih, hatta Semih-Alex ikilisinin ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördükten sonra Guiza’nın iki yıldır bize nelere mal olduğunu bir kere daha görmüş olduk.

Antalyaspor’un hesabını 28 dakikada dört gol ile kesen Fenerbahçe bu akşam harika bir futbol ortaya koydu. Bunu keşke Young Boys karşısında da yapabilseydik demeden edemeyeceğim ama o maçlardan alınan ders işe yaramış, onu görmüş olduk.

İyi bir başlangıç ancak devamının PAOK ve Trabzon maçları ile gelmesi lazım.

    İlginizi çekebilecek diğer yazılar:


  1. Ve Fener Belediye’yi yener Fenerbahçe 3 senedir Atatürk Olimpiyat Stadı’nda puan [...]
  2. Lider Fener mutlu yıllar diler Açıkçası hiç beklemiyordum ama bıraz kıpırdanarak aldık [...]
  3. Fener esmeye devam… Fenerbahçe müthiş bir ilk yarı oynadı. Bu [...]
  4. Fener harakiriye geçti Şampiyon takımların bir özelliği vardır. Karşısındaki takımı [...]
  5. İşte o gün yine geldi O gün yine geldi a dostlar. Akşam [...]


16
Ağu 00:30
2010
YAZAR:
TARTIŞMA 1 Yorum

1 Yorum

  1. Alex ve Semih bunu hep yaptı..Guiza olmayınca farklı olacak..

    guven | 16 Ağustos 2010 @ 13:09

Yorum Yap

footbaLLove üyesiyseniz lütfen giriş yapınız. Eğer üye değilseniz kayıt olabilirsiniz. Üye olmak istemiyorsaniz aşagıdaki alanları doldurarak yorumunuzu ekleyebilirsiniz.