
Dünya Kupası playoff maçları sonuçlandı ve Güney Afrika yolcuları hep tek golle belli oldu. Stade de France’da 90 dakikayı 1-0 önde kapatan İrlanda, uzatmada Thierry Henry’nin ofsayttan elle kontrol edip Gallas’a attırdığı gol ile evde kaldı. Fransa’da bir Anelka var başka da bir numara yok. Domenech hala nasıl o takımın başında ben anlayamıyorum.
Sudan’da oynanan Cezayir – Mısır savaşında maçında Antar Yahia’nın boru golü Cezayir’i kupaya taşıdı. Rusya’nın Hiddink peri masalı Slovenya’nın elinde son buldu. Orası da 1-0. Golü atan Zlatko Dedic. Hiddink bize gelir mi şimdi?
Rusya’nın komşusu Ukrayna ise güzel futbolun en önemli temsilcilerinden biri olan (!) Yunanistan karşısında–bilin bakalım kaç kaç–yenik düştü ve tısspor.
Ve hadi gözümüz aydın, maganda da Dünya Kupası’na gidiyor. Bosna evinde Meireles’in golüyle mağlup oldu. Olan da bize oldu.
İlginizi çekebilecek diğer yazılar:
- Eriksson’suz Dünya Kupası olur mu hiç? Fildişi Sahili sonunda hocasını buldu. 2002 ve...
- 2018 Dünya kupası 2018 Dünya kupasına daha çok var, ancak...
- Espn’nin Dünya Kupası tanıtımı Amerika’da Dünya Kupasını canlı yayınlayacak olan ESPN...
- Barcelona ve Dünya Kupası Chelsea’li futbolcuların birer birer sakatlanmasının ardından Dünya...
- Arjantin 2010 Dünya Kupası forması Dünya Kupası yaklaştıkça yeni formalar birer birer...


cezayir fransa henry portekiz Slovenya yunanistan
E-mail ile abone olun.
19 Kasım 2009 @ 01:20.
en çok cezayir’e sevindim. irlanda’ya yazık olmuş. hatırlarsan maç öncesi sana demiştim muzo fransa elenebilir diye direkten dönmüşler. rusya beni çok şaşırttı, hiddink gerçekten gelir mi bilmiyorum ama gazete sayfalarında çıkacak haberleri şimdiden görebiliyorum.